Darabáruszállitás.hu (Áruszállító Kft - Virág Béla teherfuvarozó), Tatabánya

Cylex Prémium Tagság
További információk

Darabáruszállitás.hu (Áruszállító Kft - Virág Béla teherfuvarozó)
Mártírok Útja 80. Fsz. 1
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
Mobil:
+3630/97-96-176
Mobil:
+3630/280-92-28
Fax:
+3634/336-547
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Áruszállító Kft
Cégjegyzékszám
11-09-024640
Adószám
25707670-2-11

Leírás

Darabáruszállitás.hu szolgáltatása tartalmazza többek között:
- 0-tól 24-tonnáig, árubiztosítással történő mindennemű szállítást, teherfuvarozást, költöztetést, rakodást!
- 6.5 - tonna raksúlyig emelőhátfalas gépkocsikkal dolgozunk
- anyagbeszerzést, áruk terítését
- Erősségünk az egyedi, különleges minősítésű, ill. nagy értékű darabáruk speciális szállítása, színházi díszletek rendeltetési helyére történő továbbítása!
- különlegesen védett, egyedi engedélyekkel megközelíthető, műemlékek környezetében lévő helyszínekre történő fuvarozást
- a szállítási megrendelésekhez szükséges egyedi engedélyek beszerzését
- 0-24 óráig történő fuvarozást vagy folyamatos készenlétet.
- közvetlen irányítás biztosítása a gépkocsivezetők és megrendelő megbízottja között
- rövid határidővel történő reagálás az Önök elvárásaihoz igazodva
- rövid kiállási időintervallum
- igény esetén kézi rakodást, az áru, szállításra történő előkészítését. Kizárólag kipróbál megbízható rakodókkal dolgozunk!


Cégleírás
A mai, felgyorsult világban nagy kihívást jelent a gazdasági élet szereplőinek, az alkalmazkodás a gyorsan változó igényekhez!
Ezzel párhuzamosan az áruszállítás és logisztika felértékelődik, ami szorosan összefügg a cégek, termelő vállalkozások tevékenységével.
Cégünk, a Darabáruszállitás.hu abban tud segíteni Önnek, hogy rugalmasan és gyorsan reagál az Önök szállítási igényeinek minőségi szinten történő kielégítésében. Belföldi és nemzetközi áruszállítási feladatokat látunk el!
Kollégáink évek hosszú során szerzett, komoly gyakorlattal rendelkeznek a költöztetési, fuvarozási és szállítmányozási szakterületen. Alapvető elvárás, hogy partnereink kérései kifogástalan szolgáltatással és kiszolgálással legyenek teljesítve. Legyen az bárki, magánszemély, multinacionális vagy hazai érdekeltségű szereplője a gazdasági életnek.
Erősségünk a speciális, a megrendeléshez igazított rugalmas szolgáltatás, gyors és hatékony megoldások alkalmazása az elvárások szigorú figyelembevételével.
Mi több mint 25, az áruszállításban eltöltött évvel, szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező vállalkozás!
Képzett kollégáink arra várnak, hogy megoldják az Öntől kapott speciális feladatokat!
Ne feledje! Mi szeretjük a kihívásokat!
Mivel arra törekszünk, hogy minden téren jól végezzük munkánkat, ezért Ön időt és pénz takarít meg mivel:
. Rakodóbékával felszerelt emelőhátfalas gépkocsikkal dolgozunk, ezért lerövidül a rakodási idő. Az áru fogadásakor nem szükséges rakodó személyzetet, targoncát biztosítani. Igény esetén egyetlen telefon elegendő ahhoz, hogy a kívánságaiknak megfelelő képességű és mennyiségű gépkocsi álljon a rendelkezésükre. A szállítások idejét, irányát, módját rugalmasan, az Önök igényeihez igazítjuk. A logisztikát mi végezzük, de az irányítás továbbra is az Önök kezében marad.

Kérje ajánlatunkat most! Keressen minket bizalommal, hogy szolgáltatásainkról további tájékoztatást és az Önök igényeire szabott ajánlatot nyújthassunk Önnek!
Kulcsszavak:
Szállítás, Fuvarozás, Költöztetés, Áruszállítás, Logisztika, Teherfuvarozás, Lomtalanítás, Anyagbeszerzés, Árubeszerzés, Darabáru, Terítés, Emelőhátfal, Emelőhátfalas, Rakodás, Ponyvás, Házhoz szállítás, Raklap, Belföld, Autó, Ügyfél, Olcsó, Nemzetközi, Színház, Kiszállítás, Garancia, Gyors, Áru, Ponyva, Cégek, Partner, Minőség, Speciális, Minőségi, Kapcsolat, Megbízható, Árajánlat, Referencia, Előkészítés, Tatabánya, Lakossági, Hatékony, Behajtás, Egyedi, Gépkocsik, Rugalmas, Igény, Tapasztalat, Garanciával, Legolcsóbb, Ajánlatkérés, Bizalom, Elérhetőség, Gyorsaság, Színvonalas, Tapasztalt, Feltételek, Díszletek, Kifogástalan, Kihívás, Készáru, Raklapos áruk, Budapestre, Bárhova, Komissió, Kíméletes, Bútoro, Díszletszállítás, Előnyök, Gördülékeny, Hatékonyan, Hazavinni, Kiállás, Magánszemélytől, Ország területén, Problémamentes, Rakodóbéka, Raksúly, Tatabánya-bútorszállítás, Tatabánya-költöztetés, Törékeny
Darabáruszállitás.hu (Áruszállító Kft - Virág Béla teherfuvarozó) a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Darabáruszállitás.hu (Áruszállító Kft - Virág Béla teherfuvarozó)

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!