Dr. Borsos Ágnes, Tatabánya

3 Vélemény
frissítve 2019. január 30.

Gazdasági információk

Adószám
72801543-1-31
Alkalmazottak száma
1
TEÁOR kód
8623 - Fogorvosi járóbeteg-ellátás

Leírás

DR. BORSOS ÁGNES fogorvosként tevékenykedik.


Cégleírás
Dr. Borsos Ágnes 1978-ban szerezte meg fogorvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvos-tudományi karán, majd egy pályázat nyertesként került Tatabányára, a Megyei Kórház II. számú telephelyén dr.
Karkos Emil vezette fogászati osztályra. 1984-től a megyei Stomathologus Főorvos protetikai, azaz fogpótlástan helyettese, így a fogorvosok szakmai felügyelője.
1988-tól magán fogorvosként látja el a betegeket, szakmáját példás alapossággal gyakorolja, és mindenkor a hyppokratesi eskü szerint jár el. A megelőzés fontosságát szem előtt tartva több esetben térítésmentesen fogadott, és nézte át az óvódás csoportokban nevelkedő gyermekek fogát.
Kulcsszavak:
Fogorvos
Dr. Borsos Ágnes a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

DR. BORSOS ÁGNES

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szimpatikus és kedves a Doktornő, körültekintő, alapos és jó áron dolgozik. Az egész család hozzá jár. Apukámnak is ő tette rendbe a fogait, és azóta semmi problémája nem volt. Testvéremnek szülés után sok problémája volt a fogaival, nagyon fájt neki, gyökér-kezelni is kellett, de végül sikerült megmenteni az összes elromlott fogát. Férjének szintén többször volt problémája, és neki is szépen rendbe hozta. Én csak ellenőrzésre szoktam járni, de mindig nagyon kedves és segítőkész, ha valami kérdésem van. Nem is "pénzéhes", mert egyik ismerősömnek többször kellett visszamennie, de nem lehetett előre látni, nem gyógyult megfelelően az íny, és nem számított nagyobb kiadásra, anyagilag pedig nem engedhette meg magának. Ezt elmondta a Doktornőnek, és közösen megegyeztek az árban. Nem hiszem, hogy ez manapság nagyon jellemző lenne.

Dr.Borsos Ágnes

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én is csak jó véleményeket hallottam a fogászatról.Páromnak mostanában nagyon sokszor kellett járnia a Doktornőhöz,mert nagyon fájt a foga.Párom bátya is nagyon sokat jár a doktornőhöz és nagyon meg vannak elégedve a munkájával.Párom foga mostanra már készen lett és nem is fáj neki a foga nem kell gyógyszereket szednie,hogy ne fájjon neki.Nálunk lenne olyan jó fogorvosunk,ahol lakok,akkor nem félnék,hogy na ugyan melyik fogorvoshoz menjek.Nekik legalább nem kell ezen gondolkodni.Én is szívesen járnék a doktornőhöz csak ne laknék olyan messze és ne kellene annyit dolgoznom.Sokszor,ha fáj a fogam,akkor is kénytelen vagyok dolgozni.Csak szabadnapjaimon járhatok fogászatra,mert annyira nincs időm,de akkor általában meg a fogorvosok vannak elfoglalva.Így elég nehéz fogászatra járni vidéken.Mindenkinek ajánlom Dr.Borsos Ágnest mert rugalmasan tudja fogadni a betegeket.
## fogszakorvos;fogorvosi ügyelet;fogászat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borsos doktornő

, több mint 2 évvel ezelőtt

Bár én személyesen őt nem ismerem, de nagyon sok jót hallottam róla. Apósom rendszeresen hozzá jár kezelésre, ő rendezgette a fogait, meg ő segítette hozzá az új fogsárához is, ami annyira jól sikerűlt, hogy teljesen megváltoztatta vele apósomat.
## fogászat# gyermekfogorvos# felnőtt fogorvos
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dr. Borsos Ágnes részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Réti Utca 25. Fsz.2.
  2800  Tatabánya
  (34) 306 246
 2. Réti Utca 25. Fsz.2.
  2800  Tatabánya
  (34) 306 246
 3. RÉTI UTCA 57
  2800  Tatabánya
  34 / 312-397
 4. Vadász Utca 70
  2800  Tatabánya
  (34) 314 071
 5. Réti Utca 57.
  2800  Tatabánya
  (34) 312 397
 6. Erdész Utca 5. Fsz.1.
  2800  Tatabánya
  (34) 313 132
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete