Közösségi Televízió, Tatabánya

3 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Tatabányai Közösségi Televízió Kft. 1985 óta van jelen a város kulturális és gazdasági életében. Televíziónk az ország egyik legkorszerűbb digitális vágórendszerével, képkeverő berendezésével és televíziós hangtechnikájával rendelkezik.


Cégleírás
A hozzájuk kapcsolódó szintén digitális rögzítés-technika és utómunka teszi lehetővé, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb bemutatkozó-, reklám- és referenciafilmeket készíthessük. A rövid reklámszpotoktól, prezentációs anyagoktól kezdve komplett gyártósorok bemutatásán, termelési-, szerelési technikákon és gyárépítések nyomon követésén túl, a teljes cégbemutatók készítésében is partnerek vagyunk. Az általunk elkészített filmek CD-n, vagy DVD-n sokszorosítva alkalmasak a vállalati ügyfelek, szakmai kapcsolatok részletes tájékoztatására,bővebb és tartalmasabb információk közvetítésére. A Tatabányai Közösségi Televízió az elkészített reklámfilmek sugárzására is megfelelő környezetet tud biztosítani. A város kábeltelevíziós hálózatának alapcsatornájaként több mint 27.000 háztartásban van jelen Tatabánya, Vértesszőlős és Szárliget körzetében.
Kulcsszavak:
Hirdetés, Média, Televíziótársaság, Műsor, TV társaság
Közösségi Televízió a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hirdetés

, több mint 2 évvel ezelőtt

A munkahelyem rendszeresen jelentet meg hirdetést az Itthon újságjukban, illetve hívja meg őket a rendezvényeinkre. Mindig segítőkészek, olcsón "dolgoznak". A leforgatott interjúkat hamar leadják, megjelentetik az elkészített hirdetést.

TKTV

, több mint 2 évvel ezelőtt

tatabánya és a környékbeli lakosság megismerheti a TKTV-n keresztűl a város és a környék nevezettességeivel, fontosabb híreivel, sport eseményeivel. Hétfőnként az elmúlt hetek híreit mutatja be, keddenként meg sporteseményekkel szolgálnak. Adásaikat mindig megismétlik, így aki nem tud a tv elött lenni az adott napon, ismétlésben megnézheti.
## városi tv# műsorsugárzás# sport események
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Közösségi televízió

, több mint 2 évvel ezelőtt

A városunkban történt fontos eseményeket a tv-ben is láthatjuk és a hetente megjelenő Itthon újságban olvashatjuk.Minden témát átölelő hírek szerepelnek benne,a vároban és a környéken levő kultúrális rendvezvények időpontjait és programjait is megtudhatjuk.Valamint szívemnek nagyon kedves,hogy kisfiam születésnapján megjelent lapszámot későn gondolkodván nem tettem el emlékbe,de 1 év elteltével megkeresésemre elküldték nekem.Köszönet érte.
## hírek# információ# itthon újság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Közösségi Televízió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Koltói Anna U. 8.
  2851  Környe
  (34) 573 120
 2. Határ Út
  2800  Tatabánya
  (34) 316 935
 3. Fürdő U. 55.
  2800  Tatabánya
  (34) 311 902
 4. Malom Utca 3
  2840  Oroszlány
 5. Malom Utca 3
  2840  Oroszlány
  (34) 361 508
 6. BÚZAVIRÁG U. 7.
  2800  Tatabánya
  30/ 214 6519
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete