MÉRLEG-ADÓ 2000 ADÓTANÁCSADÓ ÉS KÖNYVELŐIRODA KFT, Tatabánya

5 Vélemény
MÉRLEG-ADÓ 2000 ADÓTANÁCSADÓ ÉS KÖNYVELŐIRODA KFT
Erdész Utca 18.
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
Mobil:
(30) 593 1655
Fax:
(34) 300 357
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12508804-2-11
Cégalapítás dátuma
2000

Leírás

Vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, adóbevallását, bérszámfejtését - adótanácsadással - Tatabányán és környékén kedvező díj ellenében (egyéni vállalkozás 10.000, - Ft + ÁFA, gazdasági társaság 20.000, - Ft + ÁFA).

Kezdő vállalkozások számára ingyenes tanácsadás!

Feladatunk még a mérleg, éves beszámoló elkészítése, számviteli politika kialakítása és a hatóság előtti képviselet ellátása.

Látogassa meg honlapunkat, kérjen árajánlatot, használja könyvelési díj kalkulátorunkat, telefonáljon. Szívesen látjuk!


Kulcsszavak:
Könyvelés, Adótanácsadás, Könyvelő, Bérszámfejtés, Könyvvizsgálat, Adótanácsadó, Számvitel, Adóbevallás, Könyvvizsgáló, Könyvvitel, Adó, Könyvelőiroda, Könyvvizsgálás, Számviteli szolgáltatás, Bérelszámolás, Végelszámolás, Könyvelő iroda, Könyvviteli szolgáltatások, Szja bevallás, Mérlegképes könyvelő, Adószakértő, Egyszeres könyvelés, Kettős könyvelés, Kettős könyvvitel, Egyszeres könyvvitel, Személyi jövedelemadó bevallás, Visszamenőleges könyvelés, Elektronikus adóbevallás, Online könyvelés, Bt könyvelése, KFT könyvelése, Alapítványok könyvelése, Egyéni vállalkozás könyvelése, Számviteli munka, Egyesület könyvelése, Pénzügyi tanácsadás, TB ügyintézés, Munkaügy, Nav, Vállalkozás indítása, Mérleg, Gazdasági tanácsadás, Hatóság előtti képviselet, Tanácsadás, Iroda, Pénzügy, Ügyintézés, Helyi, Online adóbevallás, Online bérszámfejtés
MÉRLEG-ADÓ 2000 ADÓTANÁCSADÓ ÉS KÖNYVELŐIRODA KFT a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

könyvelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minősíthetetlen stílus és hozzáállás. Soha nem keresném újra. Csak a problémát és nem a megoldást nyújttotta .
#Messzire elkerülendő cég !!!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

mistvan
Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindenkinek ajánlani tudom őket! Gyors, precíz, megbízható partner!

ÖNELLENŐRZÉS

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kerestem könyvelöt önellenőrzés elkészitéséhez. A neten találtam rá az irodára. Nagyon megvagyok elégedve a munkájukkal,végtelenül segitőkészek,nagyon kedvesek.Mindenkinek csak ajánlani tudom Öket.

könyveléssel kapcsolatos vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az interneten a könyvelő.net és az epiac.hu oldalon adtam fel árajánlat kérő könyvelő keresésemet. 77 könyvelő cég adott árajánlatot. Néhány közülük - igaz elég olcsón könyveltek volna - még e-mailnek is silány levelet küldött, nem hogy árajánlatnak tűnőt. Több cég olyan árajánlattal szolgált, amely a levélhez csatolt melléklettel igyekezett magát bemutatni, ezek lényegesen szimpatikusabbak voltak. Én azonban a MÉRLEG-ADÓ 2000 Kft-t választottam, egyrészt, mert árajánlatukat úgy adták meg, hogy azt az interneten, egy nekem készített honlapon olvashattam, másrészt a könyvelési díj kalkulációjuk kinn van a honlapjukon, ebben 25 % kedvezményt ígérnek a velük újonnan szerződő cégeknek és amikor felkerestem őket ígéretüket megtartva a kalkulált összeghez képest valóban 25 %-kal olcsóbban szerződtek velem erre az évre. Két hónapja könyvelnek a cégemnek, precízek, pontosak, korrektek, készségesek és informatívak. Többet tudok a cégemről két hónap alatt, mit az előző könyvelőmnél évek alatt. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek. Csobánci Csaba
## könyvelés# tatabánya# adóbevallás# könyvelő# könyvelő iroda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

könyvelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Cégalapítás ügyben kerestem meg a céget évekkel ezelött, az akkori kultúrált szolgáltatói teljestés azóta sem változott. Kitűnő könyvelő iroda.
## könyvelés# adótanácsadás# adóbevallás# bérszámfejtés# könyvelő iroda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) MÉRLEG-ADÓ 2000 ADÓTANÁCSADÓ ÉS KÖNYVELŐIRODA KFT részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Kiss Gábor Rudolf
Könyvelés

Üzenet küldése

+36 30 593 1655

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek

Adóbevallás
Adóbevallás A Mérleg-Adó 2000 Könyvelőiroda Tatabányán és környékén nyújt adóbevallás készítése szolgáltatást. (Tatabánya, Tata, Vértesszőlős, Héreg, Kisbér, Komárom, Bicske, Tarján, Környe, Kecskéd, Oroszlány, Szár, Szárliget, Baj, Dad, Szákszend, Kocs, Bokod)

Bérszámfejtés
Bérszámfejtés A Mérleg-Adó 2000 Könyvelőiroda Tatabányán és környékén nyújt bérszámfejtés szolgáltatást. (Tatabánya, Tata, Vértesszőlős, Héreg, Kisbér, Komárom, Bicske, Tarján, Környe, Kecskéd, Oroszlány, Szár, Szárliget, Baj, Dad, Szákszend, Kocs, Bokod)

Adótanácsadás
Adótanácsadás A Mérleg-Adó 2000 Könyvelőiroda Tatabányán és környékén nyújt adótanácsadás szolgáltatást. (Tatabánya, Tata, Vértesszőlős, Héreg, Kisbér, Komárom, Bicske, Tarján, Környe, Kecskéd, Oroszlány, Szár, Szárliget, Baj, Dad, Szákszend, Kocs, Bokod)

Online-könyvelés
Online Könyvelés A rendelkezésre bocsátott bizonylatok alapján elkészítjük a cég, vállalkozás könyvelését, a könyvelt adatok alapján a főkönyvi kivonatot, a mérleget illetve a beszámolót és online az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

Online-bérszámfejtés
Online bérszámfejtés Online - tehát szinte azonnal - elkészítjük, a közölt adatok alapján a bérszámfejtést. Ez esetben Ön emailben - online - kapja meg tőlünk az bérszámfejtési adatokat, a bérjegyzéket, a bér kifizetési listát pdf fájl formátumban.
Összes termék megtekintése

Céginformációk

Facebook
Twitter

Letöltés

Részletes könyvelési statisztika
Részletes könyvelési statisztika
PDF from 2012. 11. 19. - 19 KB
File letöltése

Hasonló cégek a közelben

 1. Vadász U. 16.
  2800  Tatabánya
 2. Komáromi Utca 16.
  2800  Tatabánya
 3. Előd Vezér Út 16.
  2800  Tatabánya
 4. Réti Utca 90.
  2800  Tatabánya
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete