Vértes Vet Kft, Tatabánya

3 Vélemény
Vértes Vet Kft
Aradi Vértanúk Tere 7.
2800 Tatabánya
Komárom-Esztergom
(34) 312 059
(34) 522 559
(30) 494 6949
(34) 522 559
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
8:00 – 20:00
szombatSzo
8:00 – 16:00
vasárnapV
10:00 – 14:00
hétfőHZárva
keddKZárva
Zárva.
Nyitásig  1 nap 10 h 32 min.
1 nap 10 h 32 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
11-09-009084
Adószám
11198921-2-11
Alkalmazottak száma
1-13
TEÁOR kód
7500 - Állat-egészségügyi ellátás

Leírás

Kulcsszavak:
Állatorvos, Állateledel, Állatgyógyászat, Állatorvosi rendelő, Ivartalanítás, Kutyakozmetika, Állatorvosi, Állatpatika, Patika, Rendelő, Felszerelés, Vértes, Kutyaszépségszalon
Vértes Vet Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Petra Gabriella Pataki

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ebbe a kutyakozmetikába soha többet! A hosszú-szőrű Border Coliie keverék kutyánknak, annak ellenére, hogy kihangsúlyoztuk, hogy lehetőleg ne legyen nagyon rövidre vágva, vizslahosszúságú szőrt varázsolt a hölgy. Annak ellenére, hogy a kutya, bár idős, soha semmit nem pisilt össze, és fizikai állapota is rendben van, a hölgy állítása szerint olyan öreg már, hogy nem tud megállni a lábán, és folyamatosan csorog belőle a pisi, és biztos otthon is mindent összepisil. Amikor elmondtuk neki, hogy odahaza soha nem tesz ilyesmit a kutya, az következett, hogy biztos nem vittük el sétálni a nyírás előtt. Akkor sem esett le neki, hogy a kutya tőle rettegett, amikor elmondtuk, hogy direkt gyalog mentünk a kutyával a város másik végéből. Amellett pedig, hogy igencsak csúnyán és egyenetlenül sikerült lenyírnia a kutya szőrét, több öregkori szemölcsébe, és a kutya jobb mellső lábába is belevágott, amely vérző sebbel valószínűleg állatorvoshoz is kell majd mennünk. Ez pedig szintén nem ennél az intézménynél lesz, hiszen az állat az ottani orvosoktól is fél, nem is ok nélkül, hiszen még a kutya körmeit sem tudják úgy levágni, hogy azok ne vérezzenek.

Rendelő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A lakóhelyemhez meglehetősen közel található ez a kis barátságos rendelőintézet háziállatok számára. Ezért pont kapóra jön a kiskutyusom számára is. Eleinte félve vittem a picike alig öt hónapos kutyusomat oltani. Láttam rajta, hogy nagyon meg van illetődve, sír. Első pár alkalommal szép lassan javult a helyzet. Mára már oda jutottunk, hogy ha viszem a szokásos éves oltásra, akkor a doktornénik, bácsik már messziről nevén köszöntik a kutyusomat. Az oltás közben, illetve után pedig puszival jutalmazzák. Az orvosok szakmájukban teljes mértékben tökéletesek. Tanácsokat, kérdéseket szívesen fogadnak, válaszolnak, segítenek a döntésben. A receptek kiváltása sem hosszadalmas, csak egy ajtón kell átmenni a háztömb másik felébe, és máris ott vagyunk a bolt részében. Itt jutalmakat, és egyéb felszereléseket is vásárolhatunk kedvencünk számára. Az orvosi rendelő "váróterme" barátságos, sok állatos hirdetéssel körbevéve. Van egy hatalmas akváriumuk is halakkal, illetve az akvárium tetején szokott pihenni a rendelő néhány kedvence, egy-két kiscica. Az árak nagyon kedvezőek, és azt hiszem a színvonalas ellátás is elősegíti kedvenceink mihamarabbi gyógyulását, védekezését a fertőző betegségek ellen.

ÁLLATORVOSI RENDELŐ VÉRTES

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a rendelő nem messze van tőlünk. Egy kedves kis hely. Szépen kialakított rendelő, barátságos váróterem. Van egy akvárium az előtérben melyeben szép halak úszkálnak. Vannak játékok is a váróban kutyáknak és cicáknak egyaránt. Van 3 befogadott cicájuk is, akik ott laknak. Az egyik cicának csak egy szeme van. Mind három macsek hatalmas, jóval nagyobb az átlagosnál, ebből is látszik, hogy jól tartják őket, szeretik és vigyáznak rájuk. Nap közben kiengedik sétálni őket, de van saját ágyuk is a váróban. Az orvosok kedvesek, segítőkészek, jól bánnak az állatokkal. Az áraik sem magasak. Bármi problémával fordulunk hozzájuk, szívesen segítenek, adnak tanácsot. Nemrégiben találtunk egy pici kölyök cicát, akit befogadtunk, és hozzájuk vittük el kivizsgálásra. Mivel nagyon pici volt még, elmondták mit tegyünk vele, mit adjunk enni neki, milyen oltásokra lesz szüksége, mire figyeljünk. Nekik is köszönhetjük, hogy kis fél kg-os cicánk 4 hónap alatt egy kb 2-3 kg-os kis egészséges óriás puffancs lett. Még annyit, hogy a váróból nyílik egy állatkozmetikus is, ahol kutyus cicus új frizurára tehet szert. Valamint van saját patikájuk is ami a rendelőből nyílik, így vizsgálat, ellátás után nem kell még egy csomót mászkálni, ha valamilyen receptet ki kell váltani az állatnak.
## állatorvosi rendelő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vértes Vet Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsakert
  2800  Tatabánya
 2. Ifjúság Utca 31
  2800  Tatabánya
 3. Kossuth Lajos Utca 54.
  2800  Tatabánya
 4. Jázmin Utca 49.
  2800  Tatabánya
 5. TATABÁNYA,KÖSZIKLA 19
  2800  Tatabánya
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete